La Regidoria d'Igualtat organitza diumenge una passejada popular per commemorar el Dia de la Salut de les Dones

Divendres, 25 de maig de 2018 a les 00:00

Una passejada popular serà l'acte central aquest diumenge 27 de maig de la programació del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones, que organitza la Regidoria d'Igualtat.

L'activitat començarà a les 12 hores des de l'amfiteatre del parc Central i compta amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports. El recorregut, d'uns tres quilòmetres de longitud, passarà pel passeig de la Florida, el parc de Soledad Gustavo (dedicat a la memòria de les dones víctimes de la violència masclista i situat entre el carrer Set i l'avinguda de l'Estela Ibèrica ), l'avinguda Quatre i la plaça Central i tornarà pel mateix camí fins a l'amfiteatre del parc Central.

La passejada està oberta a homes i dones i tothom que participi serà obsequiat amb una borsa commemorativa. La regidora d'Igualtat, Sandra Gómez, espera que l'activitat tingui bona acollida entre la ciutadania i s'instauri aquesta passejada anual. El servei d'Esports s'encarregarà de la sessió d'estiraments posterior a la passejada. Durant l'activitat s'instal·larà a l'amfiteatre una carpa amb informació del Centre d'Informació i Recursos per la Igualtat (CIRI).

D'altra banda, avui a les 19 hores al Centre Cívic La Florida, està programada una màsterclasse d’hipopressius. La programació es completa amb dues xerrades al Centre Cívic Can Folguera que tractaran sobre la Taxa Rosa (30 de maig, a les 19.30 h) i sobre la Violència Obstètrica (31 de maig, a les 15.30 h).

El Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones es commemora el 28 de maig.

Darrera actualització: 17.02.2021 | 18:52