La Regidoria d'Esports posa en marxa les pistes de tennis després de la seva renovació

Dijous, 7 de juliol de 2022 a les 09:00

La Regidoria d’Esports ha reobert aquesta setmana les pistes de tennis després de les obres de substitució i renovació del paviment esportiu de les tres pistes, situades al Poliesportiu municipal.

Els treballs han suposat una inversió de 39.942,52 euros. L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regior d’Esports, Júlio Pérez, van visitar el 6 de juliol les instal·lacions. “Estem molt satisfets de poder oferir després de molts anys aquest espai reformat a tots els usuaris i usuàries”, va manifestar el regidor que va recordar que entre els serveis que ofereix Esports hi figuren l’escola de tennis, on participen un centenar d'infants; l’abonament de tennis i la possibilitat de llogar les pistes. Pérez ha explicat que amb la renovació les persones usuàries de les pistes "podran gaudir-ne d'un equipament amb millors condicions".

D'altra banda, Júlio Pérez ha anunciat una nova millora a l'equipament, ja que "la gespa sobrant de la reforma de les pistes l'aprofitarem per condicionar els talussos, que no sortin males herbes i que poguem tenir en les millors condicions les pistes".

Darrera actualització: 07.07.2022 | 12:19