La Programació Estable del curs 2022-2023 presenta tretze novetats

Dijous, 8 de setembre de 2022 a les 10:00

Un total de 135 activitats de diferents temàtiques s’han posat a disposició dels centres educatius de Santa Perpètua en el marc de la Programació Estable del curs 2022-2023 que enguany presenta 13 novetats, nou més que el curs passat. Aquesta programació és fruit de la col·laboració de totes les regidories coordinades per la Regidoria d’Educació i que pretén donar suport a l’escola en la seva tasca educadora, fent possible el treball conjunt entre escola i municipi. 

D’entre les novetats la Regidoria de Seguretat Ciutadana presenta una formació sota el títol Vehicles de Mobilitat Personal (VMP). Està adreçada a l’alumnat de secundària i tractarà l’ús d’aquest tipus de vehicles i la normativa vigent. 

Per la seva part la Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional proposa Cooperem o Competim amb l’objectiu de fomentar la cooperació i donar a conèixer el Dia de la No-violència i la Pau a l’alumnat de 2n de Primària. En el cas de la Regidoria d’Igualtat i Drets Civils ha apostat per activitats que donin eines als escolars per reconèixer les seves emocions i fer front als conflictes. La Regidoria d’Educació presenta com a novetat tres maletes pedagògiques, com per exemple, Celebrem la sexualitat, una activitat adreçada a Infantil, Primària i Secundària per tractar l’educació afectiva i sexual integral. 

Les regidories de Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Perpètua i de Desenvolupament Local també han proposat algunes novetats en el marc de la Programació Estable a les escoles.

Darrera actualització: 08.09.2022 | 11:08