La primera edició del Festival Canallada registra molta participació de famílies i infants

Dijous, 13 d'octubre de 2022 a les 12:00

Milers de persones, especialment famílies i infants, van gaudir el 12 d’octubre de la primera edició del Festival Canallada que va tenir lloc al parc d’Europa. 

El regidor de Promoció Local, Antonio Egea, s’ha mostrat molt satisfet amb l’acollida de la proposta i ha explicat que “durant el matí, a la zona d’aparcament hem comptabilitzat unes 2.200 persones més la gent que ha vingut caminant i aquesta tarda no ha parat de venir gent de tot arreu”. Egea ha explicat que el Festival Canallada va sorgir com a reconeixement a la “paciència i la tolerància dels infants durant  el confinament, la pandèmia i la postpandèmia” i ha anunciat que a “que tindrà moltes més edicions”.

A la zona central del parc d’Europa es van habilitar diferents propostes de joc: construccions, tallers de circ i automaquillatge, un vaixell pirata, un carrusel, un laberint gegant i inflables, entre d’altres. A la zona propera al passeig de Can Taió, hi havia el bus de Jovi amb material per pintar i el bus urbà de Sagalés on es van explicar contes per a la pau organitzats per la Regidoria de Solidaritat i Cooperació.  Durant el matí, l’Aula del parc va realitzar el taller Connecta amb la natura i l’Escola Municipal de les Arts (EMA) va fer un laboratori on els infants podien imaginar i reflexionar sobre la ciutat que volien a través de les arts plàstiques i escèniques. La Regidoria de Desenvolupament Local i Comerç va posar a disposició de les famílies dos vehicles elèctrics. A la zona més propera a la riera, es van instal·lar les carpes  de comerç, gastronomia i entitats. Les entitats Residu Zero, Espiral Catalunya i Mamalleta’m i el Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) van oferir tallers de bombolles, ampolles sensorials, imans de nevera o un memory dels residus, entre d’altres. Els comerços Quality Home, Taller de creació i el Taller de Ideo van posar a la venda els seus productes i van oferir espais de joc. Els infants, protagonistes del Festival Canallada, van poder gaudir d’una jornada pensada especialment per a ells.

Darrera actualització: 13.10.2022 | 13:04