La Mostra d'Entitats, un reflex del teixit associatiu perpetuenc

Dilluns, 10 d'octubre de 2022 a les 12:00

Una trentena d'associacions va participar dissabte en la Mostra d'Entitats organitzada per la Regidoria de Participació i Acció Veïnal. 

Després de quatre anys sense poder fer aquesta activitat biennal, a la Mostra van prendre part associacions de diversos àmbits i, per primer cop, d'esportives. A més, algunes de les entitats són de nova creació.

Durant tota la jornada, les entitats van explicar què són i què fan i, en el cas d'algunes on el ball és la seva característica principal, van pujar a l'escenari per demostrar-lo. La Societat de Carreters de Sant Antoni Abat va oferir passejades en un carro de pagès pel recinte firal.

La ciutadania va passejar per la Mostra amb més presència a última hora de la tarda, en una jornada que es va viure sota l'amenaça de pluja. L'espectacle del Doctor Bombolles va fer les delícies dels més petits i vàries entitats oferien petits tallers per dinamitzar la Mostra on també hi havia un estand del Punt de suport associatiu.

La regidora de Participació i Acció Veïnal, Sandra Gómez, va destacar en finalitzar la jornada que malgrat l'amenaça de pluja, no s'havien quedat a casa ni les entitats ni la ciutadania. Gómez ha agraït l'esforç fet per les entitats perpetuenques que s'han reinventat i algunes s'han renovat i fins i tot algunes s'han creat. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va destacar el potent i divers teixit associatiu que hi ha al municipi i que "omple d'activitats l'agenda adreçada a tothom".

Isabel Garcia ha reafirmat que el teixit associatiu és "una peça clau que fa ciutat en el sentit més humà de la paraula i un element clau per a la cohesió social al servei comú".

Darrera actualització: 10.10.2022 | 12:28