La Cantata 2022 omple el Pavelló d'Esports

Dilluns, 20 de juny de 2022 a les 12:00

Més de 300 persones, de les quals 242 eren alumnes de quart de Primària de les set escoles de la localitat, van fer possible dissabte la cantata Notes per viure al planeta Terra

Aquesta era la proposta de l'Escola Municipal de les Arts, EMA, que ha recuperat la cantata de manera presencial després de tres any sense poder fer-la.

El Pavelló Municipal d’Esports va ser l'escenari escollit i els infants acompanyants d'una seixanta d'alumnes de dansa i teatre de l'EMA i d'una quinzena de músics professors del centre, van posar en escena un muntatge musical amb el missatge de mantenir entre tots aquest planeta que és la nostra terra i que sinó cuidem farem inhabitable. Les interpretacions d'infants i artistes van agradar molt.

Els artistes van fer dos passis per permetre el màxim de públic, es van distribuir quatre entrades per participant. La Cantata 2022 es va programar al juny a petició dels centres educatius, per permetre més temps de preparació ja que hi havia molta incertesa de com podria afectar als diversos grups la pandèmia i possibles confinaments. Aquest curs, que ha estat el primer que es feia aquest mes, ha coincidit amb una onada de calor amb unes temperatures i una durada mai registrada al nostre municipi en primavera.

Darrera actualització: 20.06.2022 | 13:35