La Biblioteca continua oferint amb normalitat les activitats i serveis

Dijous, 3 de novembre de 2022 a les 00:00

No es pot accedir a les sales a causa de les obres a l’equipament

La Biblioteca Municipal Josep Jardí està en ple funcionament, tot i la continuació de les obres que s’estan executant a l’equipament. Totes les activitats i serveis funcionen amb normalitat excepte l’accés a les sales. A l’Espai 3 (entrada per la plaça de l’Era) es troba el taulell on s’ofereix el servei de préstec i retorn i una zona on hi ha exposades les novetats del mes i alguns exemplars seleccionats. L’horari és de dilluns a divendres de 15.30 a 20 hores i els dimarts i dijous de 9.30 a 13.30 hores.  

L’equipament municipal ha recordat que les persones que necessitin espai per estudiar o fer deures poden disposar del Centre Cívic Can Taió de dilluns a divendres de 15 a 22 h; el Centre Cívic Can Folguera de dimarts a divendres de 9.30 a 12.30 h i de dilluns a divendres de 15 a 22 h i el Centre Cívic Mas Costa dilluns de 15 a 22 h i la resta de dies de les 17 a les 21 h.
170 persones inscrites a la Biblioaventura

La Biblioteca Municipal ha endegat una nova edició del seu repte lector La Biblioaventura. L’equipament ha informat que hi ha unes 170 persones apuntades, però encara queden places. L’activitat consisteix a llegir deu llibres, en el cas de la categoria d’infants, i sis en la categoria d’adolescents i adults. El repte s’haurà de completar abans del 31 de març de 2023. La Biblioteca ha recordat que ls infants que acabin les lectures rebran un premi per Sant Jordi i els adolescents i adults entraran en un sorteig d’un Smartbox.

D’altra banda, la Biblioteca ha programat el 9 de novembre a les 17.30 h una sessió de Conte per a menuts. L’activitat anirà a càrrec de la Susagna Navó i tindrà com a títol Pica manetes, pica-les tu amb contes que els despertaran els sentits. Les inscripcions es podran fer a partir del 2 de novembre a través del butlletí electrònic mensual, la Biblioteca virtual o a l’Espai 3. 

Darrera actualització: 03.11.2022 | 11:04