Joves del municipi organitzen el 20 d'abril la primera fira urbana Block

Divendres, 19 d'abril de 2024 a les 12:00

El dissabte 20 d’abril veurà la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. Es tracta de Block, fira dedicada a la cultura urbana de Santa Perpètua.

Es tracta d’una activitat relacionada amb les arts urbanes que neix amb la intenció de tenir més edicions. El parc dels Ametllers (a la zona de l’Skatepark) acollirà des de les 17 h i fins a la mitjanit diversos artistes de graffiti, dansa i música. 
A primera hora està prevista una exposició en directe de graffiti que anirà a càrrec de quatre artistes que en uns espais provisionals entre els arbres del parc dels Ametllers mostraran com fan les seves creacions. A partir de les 17.30 h estan programades exhibicions de ball urbà de diferents grups que clouran a les 18 h amb una Jam de ball on la improvisació suposarà la diversió per als balladors. 
A partir de les 18.30 h serà la música la que prendrà el relleu amb una batalla de Freestyle de rap. L’organització va obrir aquesta opció a  través del seu compte d’instagram @block.spm a la qual s’han apuntat joves de Santa Perpètua i d’altres localitats que volen mostrar les seves habilitats a l’hora d’improvisar i compondre rimes de rap.
L’escenari rebrà diversos concerts a partir de les 20 h amb actuacions de Doble 0, JLM, El Pardito, Midhalf, Honey Homies, Alexito i JMAestre, Elchampi i La Jungla. 
Les joves porten treballant vuit mesos en aquest projecte que va ser un dels més votats a l’assemblea Fènix, de pressupostos joves participatius. Un dels àmbits ha estat la comunicació i, per això van crear el compte d’instagram @block.spm i han elaborat també el logotip i els cartells anunciadors de l’esdeveniment.
Durant aquest temps han treballat  conjuntament amb els agents socials de Joventut i d’Infància i Adolescència.  

Darrera actualització: 19.04.2024 | 12:45