Inscripcions obertes a la comissió de Deskoncerts de la Festa Major 2023

Divendres, 21 d'octubre de 2022 a les 09:00

La Regidoria de Joventut fa una crida a la ciutadania per participar a la comissió de Deskoncerts de la Festa Major de 2023.

És una convocatòria adreçada a persones d'entre 16 i 35 anys del municipi que vulguin formar part del disseny de la programació dels Deskoncerts per a la Festa Major d'estiu de l'any vinent. Les persones que estiguin interessades poden enviar un correu electrònic a puntjove@staperpetua.cat o un missatge directe al compte d'Instagram @deskoncerts_spm i rebran més informació.

D'altra banda també segueix oberta la convocatòria per participar a la Comissió de Festa Major. Les persones interessades en formar part d'aquest equip poden enviar un correu electrònic a cultura@staperpetua.cat. Aquestes comissions ciutadanes s'encarregaran de dissenyar la programació d'activitats de la Festa Major d'Estiu 2023 i dels Deskoncerts juntament amb l'Ajuntament de Santa Perpètua. Les Regidories de Joventut i Cultura animen a la ciutadania a participar d'aquestes comissions per aportar les seves idees i propostes de cara a la festa gran del municipi.

Darrera actualització: 21.10.2022 | 09:21