Inscripció oberta per a la sessió informativa d’ajuts de rehabilitació i d’ascensors

Dimarts, 14 de juny de 2022 a les 11:00

Continuen obertes les inscripcions per participar a una sessió informativa el 27 de juny a les 18.30 hores al Centre Cívic Can Folguera sobre els recursos dels ajuts i subvencions municipals i de Next Generation que la ciutadania pot aprofitar per rehabilitar edificis i instal·lar ascensors.

El Consistori ha arribat a un acord amb el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Barcelona, responsable d’una de les Oficines Tècniques de Rehabilitació, que dinamitzaran aquestes sessions. 

La formació s’adreça a les associacions de veïns i veïnes, les administradores de finques i la ciutadania de Santa Perpètua que hi tinguin interès. Les persones que vulguin assistir poden inscriure’s han d’enviar un correu electrònic a habitatge@staperpetua.cat. D’altra banda, s’han obert els terminis per presentar sol·licituds als programes d’ajuts de rehabilitació d’edificis i de millora de l’eficiència energètica en habitatges del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Estat, finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation.

Darrera actualització: 20.06.2022 | 08:33