Infants i joves presenten l’edició especial de l’Informatiu amb motiu del 20N

Divendres, 17 de novembre de 2023 a les 13:00

L'edició 716 de l’Informatiu que es distribueix aquest 17 de novembre inclou un especial de dotze pàgines elaborat per l’alumnat de Primària i Secundària de les escoles La Florida, Tabor, Barcanova, IE Santiga, Col·legi Sagrada Família, INS Rovira-Forns i INS Estela Ibèrica. És un especial amb motiu de la commemoració el 20 de novembre del Dia Mundial dels Drets dels Infants i els Adolescents. 

La darrera edició de l’Informatiu, la número 716, inclou unes pàgines que conformen un especial elaborat per l’alumnat de Primària i Secundària de les escoles La Florida, Tabor, Barcanova, IE Santiga, Col·legi Sagrada Família, INS Rovira-Forns i INS Estela Ibèrica. Aquesta edició especial amb motiu del Dia Mundial dels Drets dels Infants és una iniciativa que es ve repetint des de l’any 2016.

Han estat dos mesos de treball de gairebé 400 alumnes al voltant de la Salut i Benestar i de diferents continguts que han donat com a resultat un petit l’Informatiu amb reflexions, opinions i dades al voltant de l’Objectiu per al Desenvolupament Sostenible número 3, la salut i el benestar. La salut mental i la necessitat de comptar amb professionals per combatre-la, l’alimentació, les addiccions, especialment a les pantalles o la importància de fer esport són alguns dels aspectes que es contemplen en l’edició especial. El plec compta també amb algunes de les propostes de dibuixos recollides en la paradeta que l’Informatiu va instal·lar a la plaça de la Vila el 8 de novembre.

Concurs Escolar de Dibuix

La portada de Yanira Luque Pérez i Ariadna Travé García, de l’Escola La Florida, és la que il·lustra l’edició especial després que la redacció la triés com a guanyadora del II Concurs escolar de portada en la qual han participat un total de 90 propostes de diferents centres educatius del municipi. Els premis es van lliurar el 8 de novembre a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 17.11.2023 | 13:10