EsportivaMent per a persones amb dificultats de mobilitat

Dimarts, 26 de setembre de 2023 a les 12:00

Aquest dimarts s'ha posat en marxa una nova activitat per fer exercici adreçat a persones amb caminador o dificultats de mobilitat. L'activitat forma part de l'EsportivaMent que s'inscriu en el programa ComunitàriaMent impulsat pel Pla Local de Salut que inclou activitats comunitàries de diferents àmbits per millorar el benestar emocional.

Aquesta activitat és gratuïta i està conduïda per professionals i amb places limitades. L'exercici per a persones amb mobilitat reduïda es porta a terme al Centre Cívic Can Folguera els dimarts de 11 a 12h i al Centre Cívic La Rambla els dimecres de 16.45 a 17.45h.

La regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, ha explicat que aquesta activitat és una novetat del programa EsportivaMent que fins ara es realitzava a l'aire lliure al parc Municipal i a la plaça de les Tretze Roses. L'edil ha recordat que "tothom té dret a poder fer esport i aquesta activitat per a persones de mobilitat reduïda pot contribuir a millorar el benestar emocional, uns dels objectius d'aquest programa".

També com a novetat s'amplien els espais a l'aire lliure de l'EsportivaMent on també es farà al parc del Doctor Miró de La Creueta els dilluns de 17 a 18h i al parc de Catalunya de Can Taió els dijous de 17 a 18h. Aquests dos espais s'uneixen al parc Municipal i a la plaça de les Tretze Roses.

Darrera actualització: 26.09.2023 | 13:09