Escolars assisteixen a un simulacre de rescat en la Festa de l'Educació Viària

Dimarts, 30 de maig de 2023 a les 11:00

Més de 300 escolars van participar el 26 de maig a la XIV Festa cloenda de l’educació viària que va tenir lloc al Pavelló Municipal d’Esports.

Durant la festa es van realitzar tallers i activitats i l’alumnat en va poder gaudir, juntament amb membres del cos de la Policia Local de Santa Perpètua. Durant el curs escolar el programa d’educació viària ha format un total de 820 alumnes de Primària i 682 de Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles formatius.

Al Parc Infantil del Trànsit, ubicat al parc Central, han pres part 670 alumnes de Primària que han rebut formació de la Policia Local al voltant de bones conductes i habilitats pràctiques en conducció de bicicletes i per al coneixement de la senyalització i elements de la via.

Per a l’alumnat més gran, de quart d’ESO i Cicles formatius, la programació estable ha inclòs xerrades sobre el consum d’alcohol i drogues i les seves afectacions quan es porta un vehicle, també s'han fet noves xerrades sobre els Vehicles de Mobilitat Personal (MVP) i xerrades amb els monitors de l’Institut Guttmann també s’han adreçat a alumnat de Batxillerat. En aquestes activitats han participat 530 alumnes.

Durant la festa de l’educació viària, l’alumnat assistent va poder assistir al simulacre de rescat d’una persona a l’interior d’un vehicle. Els Bombers de Mollet amb la col·laboració de la Policia Local van desmuntar el vehicle on estava la persona atrapada i van rescatar-la sota l’atenta mirada dels infants perpetuencs.

Darrera actualització: 30.05.2023 | 12:51