Es tornarà a programar ComunitàriaMENT amb les actuals activitats i de noves

Dilluns, 3 de juliol de 2023 a les 12:00

El programa ComunitàriaMENT es programarà de nou la propera tardor després de la bona rebuda que ha tingut per part de les més de 300 persones que hi han pres part en aquesta ocasió.

La regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, ha fet aquest anunci a la II Trobada del ComunitàriaMENT que va tenir lloc el 29 de juliol a la Sala La Filadora del Vapor.

Les persones assistents van participar en una dinàmica de valoració de les activitats i van poder fer propostes sobre quines coses canviarien en properes edicions. Qüestionades sobre de quina manera s'havien assabentat del programa, la resposta va ser rotunda, el boca orella. Després la companyia de Teatre Social IMPACTAT va representar la peça Iaies segle XXI que va fer reflexionar les persones assistents sobre diverses situacions que viuen les persones grans i la sobreprotecció en molts casos per part de les seves famílies.

La regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, ha afirmat que és "tot un orgull que les activitats hagin interessat perquè en la majoria hi ha hagut llista d'espera". Gómez ha recordat que el ComunitàriaMENT intentava arribar a persones que no trobaven un espai per fer activitats i que des d'àmbits diversos han aconseguit atreure-les. La regidora de Salut Pública ha expressat que quan s'inicien programes nous mai se sap quina serà la resposta de la ciutadania i en aquest cas ha estat molt bona, tot i que sempre es vol una mica més. La valoració de les persones participants és un dels objectius que es volien aconseguir amb aquesta II Trobada, segons ha confirmat Gómez, que ha anunciat que es programarà una nova edició amb aquestes i noves activitats.

Darrera actualització: 03.07.2023 | 13:37