Es clou l'edició 2023 del programa Dones competents

Dimarts, 14 de novembre de 2023 a les 11:00

L'Ajuntament de Santa perpètua de Mogoda ha tancat l'onzena edició del programa Dones competents amb la participació de 47 dones i ara es troba en la fase de recerca de noves participants per a la següent edició.

La Regidoria de Desenvolupament Local, Empresa i Ocupació ha tancat aquesta setmana l'onzena edició del programa Dones competents, amb la participació de 47 dones, 36 de les quals han realitzat un itinerari superior a les tres hores. Enguany el programa ha registrat disset insercions laborals, xifra que suposa el 36% de les dones ateses i el 47% del total que ha realitzat l’itinerari mínim. També s’han tramitat tres convenis de pràctiques, amb la col·laboració de les empreses Mundijet Turisme, Chemplate Materials S.L. i Mogoda Serveis.
El programa inclou accions d’informació, assessorament i orientació laboral i suport en la cerca activa de feina entre d’altres.  Dones competents s’adreça a dones desocupades residents a Santa Perpètua, preferentment a Can Folguera i s’emmarca en el projecte Treball als barris, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).  L’Ajuntament iniciarà aquest mes de novembre la dotzena edició del programa. Les dones interessades a participar de les accions es poden adreçar a la Recepció de Desenvolupament Local.

La regidora de Desenvolupament Local, Empresa i Ocupació, Laura Oliver, ha destacat la xarxa que fan les dones participants que "valoren molt bé aquest dispositiu del qual surten amb molts més ànims per encarar la recerca de feina".

Darrera actualització: 14.11.2023 | 11:35