Els Agents Digitals comencen la formació complementària

Dijous, 14 de juliol de 2022 a les 10:00

Els Agents Digitals contractats per l’Ajuntament a l’abril ja han començat la formació de 30 hores que complementa la seva tasca diària.

Durant aquest mes de juliol els dos agents digitals participaran en la formació que té per objectiu dotar als participants de les competències necessàries per a oferir una bona atenció a l’usuari en els diversos serveis que s’han de realitzar de manera digital. La formació també els proporcionarà tècniques per dur a terme una comunicació efectiva amb la ciutadania. D’ençà que van començar l’experienciació laboral fa dos mesos, els Agents Digitals han ajudat a la ciutadania a realitzar diferents tràmits.

Segons expliquen des de Desenvolupament Local “el 53% de les atencions han estat per la preinscripció i la matriculació a activitats socioculturals dels centres cívics, el 19% per les matriculacions a les escoles bressol del municipi i el 26,71% restant han estat per tràmits relacionats amb l’Administració, com, per exemple, la tramitació de l’Idecat Mòbil o l’informe de vida laboral”. El programa, a través del qual s’ha contractat a dos joves del municipi, té una durada de sis mesos i  està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i emmarcat dins del Projecte Treball als Barris 2021

Darrera actualització: 14.07.2022 | 11:27