El Servei Educatiu del Vallès Occidental VI inaugura el curs a la seva nova seu a Santa Perpètua

Dijous, 15 de setembre de 2022 a les 13:00

El Servei Educatiu del Vallès Occidental VI que agrupa els municipis de Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda, ha estrenat nou espai aquest mes de setembre.

El servei s'ha traslladat des de Montcada fins a l'antic edifici de l'Escola Els Aigüerols. Aquest dimecres 14 de setembre va celebrar un acte d'inauguració del nou curs on també va donar el tret de sortida al Pla de formació de zona.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va manifestar la seva satisfacció per acollir la nova seu en un "nou equipament socio-educatiu per oferir a la ciutadania i a la comunitat educativa el millor servei educatiu possible" i va afegir que "els docents sou una peça essencial i imprescindible per a que el curs escolar es desenvolupi de forma positiva". L'alcaldessa també va expressar que l'administració competent, davant l'emergència climàtica, ha de planificar i prendre mesures en tots els àmbits, en l'educatiu també, per fer front a les onades de calor.

La directora adjunta dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, Ester Rivera, va afirmar que aquest curs escolar "és el curs dels somriures" ja que han desaparegut les mascaretes i les restriccions. També va repassar les mesures impulsades aquest curs pel Departament d'Educació com ara l'avançament del curs, la gratuïtat infantil de 2 anys, l'increment de l'FP, la reducció de ràtios a infantil 3 anys i la motxilla econòmica. Per últim, va destacar que és un curs sense percentatges de llengua.

Durant la trobada, docents de les tres poblacions van realitzar un taller de jocs a càrrec del Laboratori de Jocs, per tal d’aprendre i explorar totes les oportunitats pedagògiques que donen el jocs.

Darrera actualització: 15.09.2022 | 14:28