El projecte DOT es torna a posar en marxa aquest mes de setembre

Dimarts, 20 de setembre de 2022 a les 09:00

La Regidoria de Desenvolupament Local ha endegat una nova edició del programa DOT: Dispositiu d’Orientació i TIC.

El dispositiu dona continuïtat a les quatre edicions prèvies en les han participat al voltant de 100 persones anualment amb l’objectiu de desenvolupar i ampliar coneixements, capacitats, habilitats i actituds clau que requereix el mercat laboral actual. 

La nova edició ha donat el tret de sortida aquest setembre i es prolongarà fins al novembre de 2023 oferint tres itineraris formatius diferents. El primer itinerari, que es durà a terme des del setembre fins al desembre d’aquest any, proposa diferents activitats formatives adreçades a l’àmbit logístic. Es faran formacions en Alfabetització digital (15 h), en Ofimàtica de nivell bàsic (40 h), Tècniques de recerca de feina, que consta de quatre càpsules de quatre hores, un curs de Picking automàtic per la gestió de magatzems (35 h), curs de Carnet de carretoner (16 h) i diferents càpsules de creativitat i desenvolupament de metacompetències i altres tallers per a la millora de gestió emocional. El DOT continuarà amb un segon itinerari que es durà a terme entre el gener i el juliol de 2023 i estarà orientat al Màrqueting digital i e-commerce. El tercer i últim itinerari començarà al setembre de 2023 i finalitzarà al novembre del mateix any i estarà enfocat a la millora de competències digitals i TIC. 

El personal tècnic del programa podrà assessorar els participants en el disseny d’un itinerari personalitzat que s’adapti millor al perfil i projecte professional de l’usuari. El dispositiu, cofinançat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Perpètua, està adreçat a persones del municipi en situació d’atur o en cerca de millora de feina. Per més informació la ciutadania pot adreçar-se a la recepció de Desenvolupament Local o contactar al telèfon 935 446 163.

Darrera actualització: 20.09.2022 | 10:15