El programa ComunitàriaMENT tornarà el 18 de setembre

Dimarts, 25 de juliol de 2023 a les 10:00

El programa ComunitàriaMENT tornarà a partir del 18 de setembre en una nova edició, després de la bona rebuda que han tingut aquestes activitats que s’emmarquen en el Pla Local de Salut de l’Ajuntament de Santa Perpètua

El curs vinent es continuarà amb AcompanyaMENT emocional, ExpressaMENT, NaturalMENT i EsportivaMENT. Les inscripcions es fan a través d'aquest enllaç 
L’AcompanyaMENT emocional consisteix en sessions grupals amb suport psicoterapèutic que es faran als centres cívics de Can Folguera, La Creueta, La Rambla, Can Taió i La Florida en diferents dies i horaris. 

ExpressaMENT és un taller d’expressió plàstica a través de diferents tècniques artístiques que es fan a Can Taió i a La Rambla i inclou també sortides culturals per conèixer els llocs d’interès i la història del nostre municipi. NaturalMENT és un taller d’un dia a la setmana per treballar un hort de manera comunitària a la Plana del Molí guiats per una monitora mentre que l’EsportivaMENT és fer exercici a l’aire lliure guiats per una monitora a diferents barris del municipi que consta d’una part aeròbica i una part de tonificació superior i inferior amb màquines exteriors o sense. El parc Municipal, la plaça de les Tretze Roses, el parc del Doctor Miró i el parc de Catalunya són els espais on es fa amb horaris de matí o de tarda. També s’incorporen sessions per a persones amb mobilitat reduïda (amb caminador o cadira de rodes) al Centre Cívic Can Folguera els dimarts d’11 a 12 h i al Centre Cívic La Rambla els dimecres de 16.45 a 17.45 h i una sessió per a famílies al Centre Cívic Mas Costa els dimecres de 18.15 a 19.15 h.

La nova programació també inclourà diversos monogràfics de curta durada. Es preveu fer-ne Respirar bé per viure millor, Gimnàstica emocional, Com combatre l’insomni. Gestió emocional, Cura dels ciudadors i Com viure amb dolor crònic.

Darrera actualització: 25.07.2023 | 12:34