El Mercat Municipal obre fins al 17 d'agost la convocatòria per ocupar sis parades disponibles

Dijous, 27 de juliol de 2023 a les 18:00

El Mercat Municipal de Santa Perpètua de Mogoda ha obert el procés per cercar comerços o noves persones emprenedores per ocupar les parades disponibles al recinte. Actualment, l’equipament municipal disposa de sis parades llestes per ser ocupades.

Les parades disposen d’un aparador, un punt de llum, xarxa d’aigua i opció per disposar de datàfon. Es podrà ocupar una peixateria totalment equipada, una parada de 10,27 ml preparada per ser una fruiteria, tot i que es podria adaptar a un altre ús, una altra parada de 9,82 ml, una de 7,80 ml i dues més petites de 5,20 ml.  

El Mercat Municipal està situat al centre de municipi, en una zona en constant regeneració i al costat d’un pàrquing públic gratuït de més de 170 places. A més, compta amb una associació de paradistes consolidada i disposada a acompanyar als nous concessionaris de l’espai. Per als nous paradistes, s’oferirà magatzem gratuït durant 1 any i assessorament personalitzat en l’ús d’eines digitals.  

El tràmit per sol·licitar la concessió de les parades disponibles ja està obert i es perllongarà fins al proper 17 d’agost. 

Les persones interessades en alguna d’aquestes parades o que vulguin més informació poden trucar al telèfon 93 544 61 63, enviar un correu electrònic a comerc@staperpetua.cat o visitar aquest enllaç

Darrera actualització: 28.07.2023 | 10:46