El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

Dilluns, 22 d'abril de 2024 a les 12:00

La  primera activitat del projecte Fènix  va tenir lloc dissabte 20 d’abril al parc dels Ametllers. Un bon nombre de joves s’hi van adreçar per gaudir de les diferents activitats programades per una comissió de joves en el marc del Projecte Fènix, pressupostos participatius

La primera fira urbana, Block, va cridar l’atenció de moltes persones que, assabentades en la seva majoria del seu contingut i context, van voler formar-hi part. La Block va aplegar interessos diferents com ara una exhibició de grafiti, que es va realitzar  en paper transparent instal·lat entre arbres del parc i van deixar obres de diferents estils. La més destacada, la que es podia llegir el nom de la festa, Block.

La Jam de ball va reunir moltes persones que van fer les seves propostes improvisades. Escoles de ball convidades i també joves a títol individual van poder participar en aquesta activitat.

Una altra activitat destacada va ser les batalles freestyle, un subgènere del rap que es realitza també de manera improvisada i que va fer pujar a l’escenari a diferents artistes locals i de fora del municipi. Amb les seves lletres i ritmes van fer gaudir el públic assistent.  

Fins a la mitja nit va durar l’activitat que posa de manifest l’interès dels joves del municipi en l’organització d’activitats pensades i desenvolupades per ells. El Projecte  Fènix és una iniciativa de les regidories de Joventut i d'Infància i Adolescència de l’Ajuntament de Santa Perpètua. La regidora d'Infància i Adolescència, Ana Bajo, mostrava la seva satisfacció pel resultat de la festa perquè "ha estat una feina realitzada pels joves i això ja és un èxit", indicava. Per a Bajo, el Projecte Fènix tindrà segur una durada de dos anys però el resultat de la Block i de les properes activitats "posa de manifest la importància i necessitat d'un projecte com Fènix".

El Projecte Fènix encara ha de desenvolupar dues activitats més, una sortida a Port Aventura, que ja compta amb uns 35 inscrits i una festa de fi de curs, que tindrà lloc a CAM Bernades al mes de juny i que també està sent organitzada per joves del municipi.

Darrera actualització: 22.04.2024 | 11:07