El CAP La Florida mantindrà a l'agost les urgències nocturnes i de caps de setmana i festius

Divendres, 8 de juliol de 2022 a les 00:00

El Centre d’Atenció Primària (CAP) La Florida continuarà aquest agost sent l'equipament de referència com a punt d'atenció continuada (PAC) de 20 h a 8 h de dilluns a divendres i les 24 hores dels caps de setmana i festius.

L'atenció d'urgència d'aquest equipament no es veurà afectada per la modificació parcial d'horaris d'apertura al mes d'agost, anunciats per l'ICS fa unes setmanes. 

L'equipament, situat al passeig de la Florida, modificarà parcialment el seu horari d’obertura de l’1 d’agost al 2 de setembre, ambdós inclosos. El centre sanitari obrirà els dimarts i els divendres de 8h a 11h., amb servei d’infermeria i tràmits administratius a la ciutadania. Per altra banda, el CAP Santa Perpètua de Mogoda (avinguda Jacint Verdaguer) manté el seu horari habitual durant tot l’estiu de dilluns a divendres laborables de 8 a 20 hores.

Segons informa l’ICS en un comunicat de premsa, fora de l’horari, i per atencions que no puguin esperar, cal trucar al 061 SalutRespon, des d’on es poden realitzar tràmits administratius i resoldre problemes i dubtes de salut. La programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8h a 21h, al telèfon 93 728 44 44. També es pot realitzar per internet al portal web de Cita Prèvia. En cas de voler contactar directament amb el propi professional de referència, es pot fer amb La Meva Salut i l’eConsulta.

Darrera actualització: 08.07.2022 | 12:13