Diversos equipaments s'han habilitat com a punt de recollida de material per enviar a València
L'Ajuntament de Santa Perpètua habilita diversos equipaments municipals per recollir les donacions que vulgui aportar la ciutadania per a les persones damnificades per les inundacions a València. Les aportacions es poden entregar als Centres Cívics, al Pavelló, a la Granja Soldevila i a la Biblioteca en els seus horaris habituals fins aquest dimecres 6 de novembre a les 21 h.
La intenció municipal és que el material surti cap a València aquest dijous 7 de novembre. El material que es demana és el de neteja personal i de la llar com ara bolquers (de gent gran i nadons), compreses, desinfectants, lleixiu, pastilles de clor, detergent, rentavaixelles, botes d'aigua, guants i mascaretes i també menjar en conserva i menjar per a infants i bebès. També es recolliran a la seu de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil en horari de 10 a 12 i de 19 a 21 h.
L'Institut Estela Ibèrica serà també un punt de recollida del material que vagi necessitant la població afectada per les inundacions provocades per la Dana. Quatre professores d'aquest centre educatiu són del País Valencià i s'han ofert a gestionar aquesta recollida de manera coordinada amb l'Ajuntament de Santa Perpètua.
Aquí trobareu els horaris dels diferents equipaments per fer donacions.
L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, es manté en contacte amb els ajuntaments afectats per la Dana des de divendres passat. La primera edil ha mostrat la solidaritat del poble de Santa Perpètua i ha ofert tot el suport als municipis valencians d'Alfafar, Massanassa, Paiporta, Picanya, Torrent, Chiva, Cheste i Utiel i la localitat d'Albacete de Letur. Seguint les seves indicacions és que es demana aquest tipus de material i que es farà arribar directament als municipis afectats.
Altres formes de contribució amb la població damnificada és fer aportacions econòmiques a entitats com la Creu Roja que estan treballant en els territoris afectats a la Comunitat Valenciana, Andalusia i Castella la Manxa. L’ajuda econòmica permet que les ONG’s puguin respondre d’una manera eficient i flexible, segons les necessitats reals del terreny on estan treballant.