Diferents propostes per als més de 500 infants i joves dels casals

Dimecres, 13 de juliol de 2022 a les 08:00

Uns 300 infants estan realitzant activitats als Casals d’estiu que es desenvolupen a les escoles Bernat de Mogoda, La Florida i Santa Perpètua. 

L’Ajuntament ha concedit 77 beques menjador i 78 reduccions de quotes als participants als casals d’estiu.

Enguany l’eix d’animació dels casals se centrarà en una colla de personatges, la família VID. Un membre de la família per a cada setmana i amb un objectiu diferent. Combinant la tradició i la innovació en el lleure educatiu, es proposarà als infants reptes, jocs, danses, descobertes, cançons, experiments i sortides. També es programaran jocs gegants, una nit al casal, una sortida especial a Granja Aventura Park, festes de l’escuma i Holly, un taller a l’espai SPMakers de fabricació digital pels més grans i tallers de dansa, moviment i música impartits per l’EMA. 

D’altra banda, el Campus esportiu compta amb més de 230 infants i joves inscrits que realitzen durant la seva estada esports d’equip; pràctica d’esports amb aparells i esports tradicionals com les bitlles catalanes i la petanca. A més, cada dia es gaudeix d’una hora a les piscines municipals. 
Per la seva banda, el Campus de hip-hop registra una inscripció de 40 nois i noies.

Darrera actualització: 13.07.2022 | 08:15