Continuen les activitats del cicle "Creixem en Família" del SOAF

Dijous, 2 de juny de 2022 a les 00:00

El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) de l’Ajuntament de Santa Perpètua continua avui amb el cicle d’activitats per parlar de l’educació i la criança dels infants des de l’alegria i el compromís.

L'activitat d'avui serà una xerrada-taller que tindrà lloc a les 18.30 hores al Centre Cívic El Vapor.

En aquesta ocasió, el SOAF posarà la mirada en l’adolescència amb una xerrada titulada Acompanyar en l’adolescència, una nova oportunitat per créixer com a mare o com a pare. El psicòleg i terapeuta familiar Gus Bas parlarà sobre “la primera gran crisi més o menys conscient de la nostra vida”.

El cicle va començar la setmana passada amb una xerrada que va ser molt interessant, acollidora i molt motivadora per a les assistents, tal i com demostra que totes repetiran a l'activitat d'avui, segons ha avançat la regidora d'Infància i Adolescència, Ana Bajo.

Recordem que la setmana vinent estan programades altres dues xerrades. El 7 de juny, una sessió titulada Ok boomer! La Z t’ho explica on un grup d’adolescents explicarà com veu el món perquè la família pugui comprendre’ls millor.

Bajo creu que aquesta xerrada pot ser molt interessant perquè els mateixos adolescents explicaran com se senten i com veuen als adults en general. L’última activitat de la programació tindrà lloc el 9 de juny i es titula Educar per estimar la vida, a càrrec de la mestra, pedagoga i terapeuta familiar Eva Bach. El SOAF explica que l’objectiu d’aquesta xerrada és “oferir idees i pistes per educar des de l’alegria i l’entusiasme”. Durant les activitats, les famílies podran utilitzar el servei de ludoteca.

El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies té l’objectiu d’oferir suport a les famílies i resoldre els dubtes que puguin tenir sobre l’educació i criança dels seus infants. La regidora d'Infància i Adolescència convida a assistir al cicle i apunta que aquest servei estarà a prop de les famílies buscant solucions conjuntes.

Totes les sessions són a les 18.30 h al Centre Cívic Can Taió, excepte la d'avui, i cal inscriure’s enviant un whatsapp al 606 405 744 o aquest enllaç. Hi haurà servei de ludoteca. 

Darrera actualització: 02.06.2022 | 12:27