Comencen les obres de plataforma única d'un tram del carrer de Marià Fortuny

Dijous, 8 de setembre de 2022 a les 08:00

Aquesta setmana s'han iniciat les obres del carrer de Marià Fortuny, entre la Rambla i la plaça Nova, que formen part de la primera fase del projecte de transformació dels eixos cívics i comercials que inclou també els carrers de Pau Claris i de Martí Costa.

L’Ajuntament de Santa Perpètua va adjudicar aquesta actuació a l'empresa Catalana de Inversión i Construcción Tres per un import de 563.482,09 euros i un període d’execució de set mesos. L'actuació al carrer de Martí Costa està previst que finalitzi durant els primers dies de setembre.

El dilluns 12 de setembre començaran les obres del carrer de Pau Casals que s'inscriuen en la segona fase d'aquest projecte d'eixos cívics i comercials. Els treballs s'iniciaran a la zona més propera a la Rambla i transformaran tot aquest carrer de 290 metres en plataforma única.

Aquests projectes de pacificació del trànsit entre l'avinguda de Santiga i l'avinguda de Barcelona formen part del Pla de Mobilitat i del Pla d'inversions i està subvencionat pels fons Next Generation en el marc d’accions de mobilitat sostenible. La segona fase d'aquesta actuació inclou també el carrer de Pep Ventura, entre els carrers de Martí Costa i de Pare Rodés, en un petit tram d'una longitud de 38 metres.

Darrera actualització: 08.09.2022 | 08:22