Comença la preinscripció als centres de formació d'adults per al proper curs

Dimarts, 21 de juny de 2022 a les 08:00

Avui comença el període oficial de preinscripcions a les escoles d’adult de la Generalitat per al curs escolar 2022-2023. La formalització del tràmit es pot fer fins al 29 de juny. 

L’Escola d’Adults Can Folguera fa un mes que va començar a fer les assessories per a aquelles persones que volen fer preinscripció i ara el seu personal s’encarregarà d’incloure les preinscripcions en el sistema.

Malgrat que no s’hagi fet cita prèvia anterior, les persones interessades poden apropar-se ara a l’Escola d’Adults per poder gestionar la preinscripció. La gran novetat del curs vinent serà el trasllat de l'Escola d'Adults que deixarà la Granja Soldevila i ocuparà la primera i segona planta de l'edifici de Serveis Educatius que actualment coneixem com l'Escola Els Aigüerols.

El centre ofereix cursos de diverses disciplines. La formació instrumental, que és la formació equivalent a Primària, a dos nivells diferents 1 i 2; i el graduat en educació secundària GESO1 i GESO2 en horari de tarda vespre. Els alumnes que acaben tenen el títol oficial d'ESO. L'Escola d'Adults Can Folguera també prepara persones amb ESO o sense ella per superar les proves d’accés a cicles formatius de grau superior. Aquesta preparació te durada d'un curs escolar.

Pel que fa a idiomes, l'Escola d'Adults Can Folguera ofereix sis grups d'anglès, dos de cada nivell en horari de matí i tarda i tres grups de francès, un de cada nivell. També ofereix català i castellà per a persones nouvingudes i principiants.

I l'altra opció a estudiar a l'Escola d'Adults és informàtica a nivell usuari de quatre nivells. Competic inicial i Competic 1, 2 i 3 que incorporen un títol que és equivalent al certificat ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació).

Darrera actualització: 21.06.2022 | 13:12