Comença la filmació dels audiovisuals del Museu del Treball i la Indústria Viva

Dimecres, 15 de juny de 2022 a les 11:20

L'empresa Enginyeria de Sistemes Audiovisuals SL, adjudicatària del projecte, ha iniciat la producció dels sis audiovisuals del futur Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) de Santa Perpètua.

Els treballs consisteixen en​ la documentació, guionatge, gravació, edició i postproducció d'imatges i de so de les sis produccions audiovisuals previstes: Família productora vs. família consumidora; ​Cosiu o escriviu; El treball col·lectivitzat (1936-39); Quin futur té el treball?; Granja Soldevila: una fàbrica d'aliments; i Santiga medieval. El cicle anual de la pagesia tradicional. Els quatre primers audiovisuals es projectaran a l'edifici del Vapor; el cinquè, a la Granja Soldevila; i el sisè, a l'espai de Santiga. Els sis treballs, que es van adjudicar per un import de 36.275,80 euros, formen part de la primera fase d'audiovisuals que disposarà el futur museu.

Aquest dissabte 11 de juny es va iniciar la gravació de l'audiovisual sobre la Granja Soldevila. La directora del Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), Núria Traveset, no ha volgut desvetllat el contingut d'aquesta producció però si ha explicat que "diferents personatges, al llarg de la història, explicaran les diferents etapes de la Granja Soldevila des dels seus orígens fins gairebé l'actualitat".

Aquesta actuació està inclosa en el Projecte turístic industrial del Vapor Aranyó + Centre d’indústria viva cofinançat pel Fons Feder.

Darrera actualització: 15.06.2022 | 12:32