Comença el període de matriculació al SocioculturalSPM

Dilluns, 13 de juny de 2022 a les 12:00

SocioculturalSPM inicia avui 13 de juny el període de matrícules, però encara es poden fer inscripcions per a les diferents activitats que s’hi ofereixen.

Les sol·licituds per confirmar la plaça feta a la preinscripció s'han de realitzar fins al 23 de juny a través del web del SocioculturalSPM. En aquest enllaç la ciutadania també trobarà les instruccions per formalitzar la matrícula.

Hi ha propostes en les quals encara queden places: els laboratoris des dels 0 anys i fins al grup de +60 i també els tallers de swing, claqué, afrobeat o videoclip. A teatre musical, teatre per a majors de 60 anys o fotografia de projectes també queden llocs per a persones que ho vulguin i encara no han fet la preinscripció. Enguany hi ha propostes sota el títol de Si t'agrada podem fer com Guernika, Urban Sketching, Videomapping, Veejing, Gravació des de casa, Street photo, o bases, trap, rap i drill, entre d’altres. La ciutadania també pot sol·licitar plaça en aquests grups. La informació sobre aquestes propostes també es troba al web del SocioculturalSPM.

Darrera actualització: 13.06.2022 | 14:44