Comença el dispositiu de formació i orientació en energies renovables amb les sessions informatives

Dimarts, 18 d'octubre de 2022 a les 08:00

El proper 21 d’octubre començarà el nou dispositiu de la Regidoria de Desenvolupament Local, el D-OFER: Dispositiu d’Orientació i Formació en Energies Renovables. 

El programa s’inicia amb el monogràfic El mercat de treball de les energies renovables on s’informarà del D-OFER i de les oportunitats laborals que existeixen dintre d’aquest sector emergent i de futur. 

Aquest projecte, cofinançat per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Santa Perpètua, representa una experiència innovadora d’àmbit intermunicipal que pretén donar a conèixer les ocupacions vinculades a les energies renovables, a més d’adquirir i ampliar coneixements, capacitats, habilitats i actituds clau que actualment requereix el mercat laboral del sector.  

El D-OFER posarà en disposició dels participants tot un seguit d’accions grupals i individuals que seran totalment gratuïtes i que es dividiran en dos itineraris flexibles: una de formació professionalitzadora en Muntatge i Manteniment d’Instal·lacions d’Energia Solar Fotovoltaica de 228 hores i un altre d’orientació professional. 

Al dispositiu poden participar persones dels sis municipis de l’Eix de la Riera de Caldes que es trobin en situació d’atur o cerca de millora de feina. Les persones es poden inscriure a l’espai de Formació i Ocupació o trucant al telèfon 93 544 61 63.  

Darrera actualització: 18.10.2022 | 08:18