CASSA impulsa al municipi un nou model d’atenció a la ciutadania

Dimarts, 20 de desembre de 2022 a les 12:05

La companyia CASSA impulsa al municipi sota el nom CASSA amb tu un nou model d’atenció a la ciutadania.

El nou projecte aposta per una atenció continuada (24/365); multimèdia on s’afegeix l’atenció via Whatsapp, a més de la web, l’oficina presencial, el Twitter i el telèfon; inclusiva, amb opció d’intèrpret en llengua de signes per a persones sordes; i multi-idioma, amb traducció simultània en 15 idiomes, gràcies a un software de traducció simultània. La companyia informarà d’aquestes mesures a la propera factura dels clients del municipi.

L’oficina de CASSA a Santa Perpètua, situada al polígon de La Creueta, és la primera d’Espanya que participa en aquest nou model d’atenció de CASSA i la seva implantació s’emmarca en el projecte de col·laboració públic-privat Biotop, que impulsen conjuntament l’Ajuntament de Santa Perpètua i CASSA.

A la presentació del nou model d’atenció va assistir Sergi Hernández, regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica; Montse Ruiz, cap de Servei de CASSA a Santa Perpètua; Jordi García, responsable de Clients Front-Office; Joan Parte, gerent; Josep Escartín, director de Clients; així com la persona encar­regada de l’atenció presencial de CASSA a Santa Perpètua, Paula Calvo.

El regidor de Canvi Climàtic ha valorat aquest nou servei i ha avançat que, entre d’altres accions, CASSA estudia la implantació d’un oficina itinerant al barri de Can Folguera coincidint amb el projecte A-porta, en el que col·labora la companyia amb la CONFAVC i l’Ajuntament; així com adherir-se a la Xarxa de Punts liles. També posar a disposició del municipi, fonts itinerants per esdeveniments culturals i episodis d’onades de calor. 

Darrera actualització: 20.12.2022 | 12:08