La programació de casals i activitats per a les vacances escolars es presenta sota el lema 'EstiuSPM'

Divendres, 29 d'abril de 2016 a les 00:00

Les regidories d'Esports i de Joventut, les AMPA de les escoles públiques del municipi i els centres concertats de la localitat organitzen durant les vacances escolars casals, campus i programes d'activitats per oferir als infants i als joves un espai d'oci i esbarjo. La programació d'enguany es presenta sota l'eslògan conjunt EstiuSPM.

El proper dilluns 2 de maig s'inicien les preinscripcions de les activitats que organitza el Servei Municipal d'Esports. Es tracta del Campus Esportiu de Hip Hop, adreçat a infants i joves des de 3r de Primària fins a 1r d'ESO, i el Campus Poliesportiu, dirigit, per grups d'edat, a infants i joves des de primer de primària fins a quart d'ESO. Les preinscripcions es podran realitzar al Pavelló fins al 13 de maig.

Les AMPA de les escoles públiques del municipi també organitzen com cada any els seus casals d'estiu, amb el suport de l'Ajuntament, enguany entre els dies 22 de juny i 29 de juliol. El període d'inscripcions per als casals de les escoles La Florida, Santiga i Santa Perpètua tindrà lloc del 17 al 27 de maig, mentre que a l'Escola Els Aigüerols serà del 25 al 27 de maig. L'Escola Bernat de Mogoda properament informarà de les dates.

Les dues escoles concertades del municipi també ofereixen casals d'estiu. Les inscripcions al Col·legi Sagrada Família tindran lloc entre el 2 i el 6 de maig, mentre que a l'Escola Tabor seran del 2 al 20 de maig.

Sol·licitud de beques, a partir del 2 de maig

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ofereix un any més beques adreçades a les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica per als serveis de campus esportiu i per als casals d'estiu de les escoles del municipi. El termini per presentar la sol·licitud s'obre el proper dilluns 2 de maig i es perllongarà fins al dia 10, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC). Els ajut seran del 25, 50, 75 o 100%, en funció de la renda de les famílies. També es tenen en compte altres aspectes com el grau de discapacitat d'algun membre de la unitat familiar, en casos d'infants en acolliment i de famílies monoparentals. (Bases de la convocatòria)

Més Estiu

D'altra banda, la Regidoria de Joventut també organitza, com a novetat, una programació especial entre el 4 i el 22 de juliol que, sota el nom Més Estiu, inclou activitats com tallers i cinefòrums i diferents sortides, per a les quals cal inscripció prèvia, i promo-matins, dimarts i dijous, d'11 a 14 h, i promo-tardes, de dilluns a dijous de 17 a 20 hores.

Podeu consultar tota la informació de les activitats de l'EstiuSPM en el següent enllaç.

 

 

Darrera actualització: 17.02.2021 | 18:46