Festa Major d'Estiu

Primer cap de setmana de setembre (Festa Major de 2023)

La Festa Major d’Estiu és la festa gran del municipi. La festa se celebra al primer cap de setmana de setembre i té una durada de 4 dies consecutius amb un programa d'activitats culturals i de lleure dirigit a tota la ciutadania. 

El programa festiu inclou activitats de tot tipus i dirigides a totes les edats. Un gran ventall de propostes musicals, espectacles, infantils, concursos, etc. omplen els carrers del municipi de celebració i trobada social, després de les vancances d'estiu. 

El programa d'activitats es treballa cada any a través de la Comissió de Festa Major, encarregada de dissenyar l'estructura de la festa i la proposta d'activitats. La participació a la comissió és oberta a tota la ciutadania i es renova un cop a l'any (mes de setembre).

Que suposa formar part de la comissió?

Assistir a les reunions calendaritzades (6 a l'any); proposar i analitzar les propostes de la comissió; dissenyar els concursos i formar part del jurat de valoració i participar activament de la festa, observant les activitats i recollint les impressions dels assistents. 

Si hi estàs interessat: granja@staperpetua.cat

Org. Regidoria de Cultura

Col·labora: Entitats culturals

Adreça:

Diferents indrets del municipi: Parc Central, Rambla, Plaça de la Vila, Parc de la Ribera, Parc Municipal, Plaça Francesc Macià i itineràncies

Darrera actualització: 14.07.2023 | 14:27