Festa Major d'Estiu

Primer cap de setmana de setembre

La Festa Major d’Estiu és la festa gran del municipi. La festa se celebra al primer cap de setmana de setembre i té una durada de 4 dies consecutius amb un programa d'activitats culturals i de lleure dirigit a tota la ciutadania. 

El programa festiu inclou activitats de tot tipus i dirigides a totes les edats. Un gran ventall de propostes musicals, espectacles, infantils, concursos, etc. omplen els carrers del municipi de celebració i trobada social, després de les vancances d'estiu. 

El programa d'activitats es treballa cada any a través de la Comissió de Festa Major, encarregada de dissenyar l'estructura de la festa i la proposta d'activitats. La participació a la comissió és oberta a tota la ciutadania i es renova un cop a l'any (mes de setembre).

Que suposa formar part de la comissió?

Assistir a les reunions calendaritzades (6 a l'any); proposar i analitzar les propostes de la comissió; dissenyar els concursos i formar part del jurat de valoració i participar activament de la festa, observant les activitats i recollint les impressions dels assistents. 

Si hi estàs interessat: granja@staperpetua.cat

Org. Regidoria de Cultura

Col·labora: Entitats culturals

Adreça:

Diferents indrets del municipi: Parc Central, Rambla, Plaça de la Vila, Parc de la Ribera, Parc Municipal, Plaça Francesc Macià i itineràncies

Darrera actualització: 21.02.2022 | 14:28