El Vapor - Museu Municipal - Museu del Treball i la Indústria Viva

MTIV

De dimecres a dissabte de 17 a 20 h i caps de setmana i festius d'11 a 14 h

El Vapor esdevé un centre de turisme industrial amb el Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV). L'oferta de turisme industrial inclou l’organització d’actes, activitats, exposicions temporals i visites a indústries punteres del municipi, perquè ensenyin el seu procés de producció.

A més del Vapor, del nou Museu del Treball i la Indústria Viva també en forma part els espais històrics de la Granja Soldevila, rehabilitats fa pocs mesos per a la seva recuperació per a aquests usos. Són el Celler, l’antesala de la Formatgeria, la Formatgeria i l’Auditori de la Granja Soldevila, que se sumen, juntament amb l’església de Santiga, al projecte d’aquest museu de la ciutat que te com a eix central El Vapor Arañó.

El MTIV forma part del projecte turístic industrial Vapor Aranyó Centre d’Indústria Viva, un projecte que ha comptat amb una subvenció d’1.361.560,64 euros de la Unió Europea a través del Fons Europeu per al Desenvolupament Regional (FEDER). El MTIV també ha rebut ajuts de la Diputació de Barcelona per un import total de 880.780,32 euros.

Logo Fons Feder

Carrer d'Enric Granados, 8 - 08130 Santa Perpètua de Mogoda
Telèfon: 935600248
Adreça electrònica: info@mtiv.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 17.04.2024 | 12:21