La Moguda Gastronòmica
Del 17 d’octubre al 2 de novembre
Santa Perpètua de Mogoda celebra la seva 3a edició de La Moguda Gastronòmica, un esdeveniment que posa en valor la restauració i el producte local. Durant més de dues setmanes, vint establiments del municipi oferiran propostes singulars, menús i experiències gastronòmiques exclusives.
Establiments participants
Els establiments que participen en aquesta edició són:
Montsenya, Premsa de Can Vinyalets, Can Perico, Oasis Wake, Granja Soldevila, Can Rectoret, Izakaya, Cafeteria Protagonistas, Forn Ribas, Dolç Café, La Jijonenca, Quality Home, Subirats, Bodega Folguera, Ca La Raquel, Los 3 Pollitos Argentinos, Bus Stop, Chef Chicken, Genials Gastro Burger, Brasa Away
La Gran Moguda del comerç i la restauració – 18 d’octubre
El dia 18 d’octubre es viurà la jornada d’inauguració, La Gran Moguda, amb un programa d’activitats continuades a partir de les 10 h al Parc Central.
Inclou:
- Showcooking amb la xef Carlota Claver
- Concurs La Millor Croqueta del Vallès
- Inauguració oficial amb parlaments i lliurament de premis
- Zona de restauració amb propostes de tots els restaurants
- Fira de comerç local, activitats familiars, música en viu i espectacles
- Tallers infantils, karts i fotomatón.
Passaport gastronòmic
Una de les novetats d’aquesta edició és el Passaport Gastronòmic. Els assistents que visitin tres establiments diferents participants podran sol·licitar el seu segell.
Una vegada completats els 3 segells, la butlleta es pot deixar en una urna de qualsevol local adherit, des del 17 d’octubre fins al 2 de novembre.
Els participants entraran en el sorteig de:
- Una Cafetera Espresso UFESA
- Un àpat al restaurant Can Perico
- Un àpat al restaurant Granja Soldevila
Altre informació rellevant
- S’han editat flyers i mapes amb les propostes dels establiments per ajudar la ciutadania a localitzar-los fàcilment.
- Cada local disposarà d’una urna i butlletes per al passaport gastronòmic.
- La jornada es realitza en col·laboració amb l’Associació de Comerciants “Els Comerciants” per reforçar la relació entre comerç i gastronomia local.