Futbol Obert

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 00:00

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda posa en marxa Futbol obert. Es tracta d'un projecte que té per objectiu apropar la pràctica del futbol a joves i adolescents d'entre 12 i 18 anys en col·laboració amb la UCF Santa Perpètua.

En què consisteix? 

El projecte Futbol obert és un projecte de caire social, inclusiu, mixt i comunitari amb la pràctica de futbol com a protagonista. Es formaran dos equips de futbol de nois i noies, un de 12 a 14 anys i un altre de 15 a 18 anys que entrenaran i faran partits al Centre de Futbol Municipal Paco Navarro, instal·lacions utilitzades per la UCF Santa Perpètua. 

Futbol obert posa a disposició de les persones participants entrenadors, equip i vestuari adequat per poder compartir i treballar els valors de l'esport, el respecte i la tolerància, el treball en equip, l'esforç i el compromís, la cooperació, responsabilitat... amb l'objectiu de crear projecte comunitari i inclusiu que ometi les dificultats econòmiques o socials que fins ara ha portat a algunes adolescents i joves a no poder-lo practicar.

Què cal fer per participar?

Les inscripcions estan obertes emplenant aquest formulari o presencialment al Punt Jove (tardes de dilluns a dijous de 16:30 a 19:30)

Darrera actualització: 13.09.2023 | 14:13