Zambon renova el conveni amb l'EMA

Dilluns, 19 de juny de 2023 a les 12:00

L'empresa farmacèutica de Santa Perpètua Zambon ha renovat el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Perpètua per finançar l'Escola Municipal de les Arts (EMA).

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la directora financera de Zambon Iberia, Anna Medina, han signat l’acord. A l'acte també han assistit el director de l'EMA, Eliseu Ribes; el regidor de Cultura en funcions, Marçal Solà i la directora del MTIV, Núria Traveset.

Aquest conveni s'ha renovat per divuitè any consecutiu i l'aportació econòmica ha estat de 10.000 euros, que s'ha destinat als diversos projectes que han conformat enguany l'Itinerart. La signatura del conveni es va fer al MTIV després d'una visita guiada al MTIV, de veure la Sala Telers, els jardins i la sala de la caldera del Vapor.

La directora financera de Zambon Iberia, Anna Medina, ha insistit que el conveni amb l’EMA és fruit dels valors de l’empresa, ja que un dels seus objectius és ajudar a organitzacions i institucions properes a Zambon. Medina ha destacat que "des de Zambon estem realment molt orgullosos de poder contribuir i més veient com al llarg d'aquests divuit anys de col·laboració l'evolució de l'EMA ha estat realment impressionant i molt innovadora. No deixa de sorprendre's la seva capacitat d'adaptar-se als nous temps".

El director de l'EMA, Eliseu Ribes, ha explicat que "és gràcies a Zambon que s'ha pogut fer un projecte Itinerart tan lluit i tan maco". L'EMA va presentar el projecte a l'empresa tres mesos abans i els va semblar una bona activitat per aquest motiu la signatura del conveni es va fer en els espais on havia tingut lloc l'Itinerart, segons ha afirmat Eliseu Ribes que ha destacat que "després de divuit anys la relació entre EMA i Zambon és molt fluïda" i l'ha valorat molt positivament tot destacant que no és gaire usual.

Darrera actualització: 19.06.2023 | 15:09