Yanira Luque i Ariadna Travé són les autores de la portada de l'especial de l'Informatiu

Dijous, 9 de novembre de 2023 a les 13:00

La portada de l'especial Infància i adolescència de l'Informatiu que s'editarà el 17 de novembre és obra de Yanira Luque Pérez i Ariadna Travé García, de l’Escola La Florida. El jurat va escollir aquest treball d'entre 90 propostes presentades.

La portada de Yanira Luque Pérez i Ariadna Travé García, de l’Escola La Florida, serà la que il·lustri l’edició especial de la infància i l’adolescència de L'Informatiu del 17 de novembre. La Sala de Plens de l'Ajuntament va acollir el 8 de novembre el lliurament de premis del II Concurs escolar de portada en la qual han participat un total de 90 propostes de diferents centres educatius del municipi. Ivana Pla, de l’Escola Santa Perpètua i Emma Barrao, de l’Escola Tabor van ser segona i tercera, respectivament.

El jurat, format per la redacció de l’Informatiu, ha valorat de la proposta guanyadora la representació del tema escollit, que és la salut i el benestar, la qualitat de la il·lustració i els elements que componen la portada. Durant l’acte de lliurament del certamen es van premiar també altres nou portades finalistes corresponents a Amy Zambrano, de l’Escola Tabor; Hugo Jiménez, Laia Cervelló i Valèria Martín, de l’Escola La Florida; Helene Mata, del Col·legi Sagrada Família; Vera Almazán i Adán Domínguez i Martina Falcó, de l’IE Santiga; Eloi Pérez i Ian Lag, de l’Escola Santa Perpètua.

La cerimònia d'entrega va estar precedida per la instal·lació d'una parada de L'Informatiu a la plaça de la Vila on es van recollir dibuixos d'infants que allà mateix van plasmar les seves idees sobre els temes proposats per la redacció del mitjà de comunicació municipal. 

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i les regidores de Comunicació i Educació, Tamar Zamora i Ana Bajo, respectivament, van assistir a la jornada juntament amb la redacció de l'Informatiu. Tamar Zamora es mostrava mot satisfeta en escoltar les explicacions sobre "la necessitat de tenir una bona salut física, emocional i de sentir-se bé amb una mateixa" que havien reflectit en els seus dibuixos. Aquesta segona edició del concurs escolar de portada estava adreçat a l'alumnat de 3r i 4t de Primària. La regidora de Comunicació, Tamar Zamora, ha destacat el gran nivell de les portades presentades i de les reflexions representades en el certamen.

 

 

Darrera actualització: 09.11.2023 | 14:21