Xerrada del SPM en família adreçada a les àvies i als avis

Dimecres, 13 de desembre de 2023 a les 10:00

La xerrada Nets i netes: instruccions d’ús serà la darrera d’aquesta tardor del cicle SPM en família que ofereix el Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) amb l’objectiu d’ampliar els coneixements sobre l’educació, gaudir de la criança dels infants i millorar les relacions familiars. L’activitat tindrà lloc el 13 de desembre, a les 18 hores, al SOAF (c/ García Nieto, 1).

Anirà a càrrec de Maria Jesús Comellas, mestra i doctora en psicologia i autora de diversos llibres sobre educació i relacions familiars. Durant la xerrada s’explicarà quin paper tenen els avis i les àvies a la família, què troben els nets i netes en la relació amb ells o com evoluciona el paper de pare o de mare quan els fills tenen una criatura.

El cicle SPM en família es va iniciar a l’octubre i fins ara s’han desenvolupat cinc xerrades i tallers. En el marc d’aquesta programació també es programa un grup de famílies, un espai de trobada on compartir experiències i adquirir eines per cuidar-se i educar els fills i filles passant una bona estona i posant-hi humor a la criança. La darrera trobada de l’any tindrà lloc el 14 de desembre de 17.30 a 19 hores.

Darrera actualització: 13.12.2023 | 10:18