Vint establiments participaran a la III Moguda Gastronòmica
Santa Perpètua de Mogoda torna a obrir les portes a la Moguda Gastronòmica durant el període del 17 d’octubre al 2 de novembre. Aquesta tercera edició culinària comptarà amb vint restauradors i restauradores del municipi.
Durant aquestes setmanes, tindran l’oportunitat de demostrar el seu talent oferint menús especials, tapes i gastrolots, entres d’altres. Els establiments participants d’aquesta edició són els restaurants: Montsenya, Premsa de Can Vinyalets, Can Perico, Oasis Wake Restaurant, Granja Soldevila, Can Rectoret, Izakaya, Cafeteria Protagonistas, Forn Ribas, Dolç Café, La Jijonenca, Quality Home, Subirats, Bodega Folguera, Ca la Raquel, Los 3 Pollitos Argentinos, Bus Stop, Chef Chicken, Genials i Brasa Away. Cada establiment ha preparat una proposta especial per a l’ocasió, incorporant productes de temporada i de proximitat amb l’objectiu de posar en valor la gastronomia local i oferir als comensals una experiència diferent.
La Regidoria de Comerç ha avançat que “el dissabte 18 d’octubre serà el dia més important perquè serà una jornada festiva en la qual els carrers del municipi s’ompliran de paradetes en les que es podran tastar diversos plats, així com de tallers infantils, activitats per gaudir en família i música en directe”. Aquest mateix dia, en horari de matí, se celebrarà la tercera edició del Concurs de la millor croqueta del Vallès al parc Central. El concurs està obert a professionals de la cuina del Vallès Oriental i Occidental i preveu premis a les millors croquetes tradicional i creativa. El Consistori ha obert les inscripcions per participar al certamen, que es poden fer a través del web lamogudagastronomica.cat.
“Aquestes dues setmanes seran un moment per promoure la cuina local del municipi, atreure nous municipis, treballar amb equip amb altres comerciants però també per gaudir de la gastronomia local amb els éssers estimats”, ha conclòs Comerç.