Unes 400 persones salten pel Mulla't per l'esclerosi múltiple

Dilluns, 10 de juliol de 2023 a les 11:00

Unes 400 persones van participar ahir al migdia en el salt multitudinari en les piscines municipals de Santa Perpètua en solidaritat amb les persones que pateixen esclerosi múltiple.

En aquesta ocasió, es va batre el rècord de participants en aquesta acció solidària a la nostra localitat. L'Ajuntament de Santa Perpètua es va sumar, de nou, al Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que arribava a la seva trentena edició. Durant el matí, es van poder fer donacions o comprar material per a la Fundació Esclerosi Múltiple, l’entitat que organitza el Mulla’t amb l’objectiu de donar a conèixer la malaltia. A Santa Perpètua es van recollir 268 euros, del quals 228 van ser de material venut i 40 euros en donatius, segons ha explicat la Regidoria d'Esports.

L’esclerosi múltiple és una malaltia neurològica, crònica i sense cura que afecta a 9.000 persones a Catalunya i a 55.000 a tot Espanya. El Mulla’t per l’esclerosi múltiple és una de les campanyes solidàries més multitudinàries que se celebren a Catalunya.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor d'Esports, Julio Pérez, es van passar per les piscines per sumar-se a aquesta jornada solidària. Pérez va explicar que el Mulla't va ser un èxit a la nostra localitat i va destacar la conscienciació que hi ha entre la població.

Darrera actualització: 10.07.2023 | 13:33