Unes 3.500 persones van gaudir de La Central dels Reis

Dilluns, 9 de gener de 2023 a les 09:00

La Central dels Reis va tancar les seves portes després d'acollir unes 3.500 visites.

Durant tres jornades aquest gran centre de distribució de regals dels Reis d'Orient ha recollit les il·lusions de molts infants que han apropat les seves cartes fins al Vapor, que era una de les grans novetats d'aquesta vuitena edició.

Les entrades es van posar a la venda online el dia 30 de desembre i en quatre hores van quedar exhaurides, tot i això, a la mateixa Central dels Reis s'han anat venent entrades sempre que l'aforament ho ha permès intentant que tothom que si atansava a la Central en pogués gaudir.  El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha puntualitzat que tot i que les entrades es van exhaurir ràpidament "s'ha intentat donar sortida a totes les persones que s'han atansat a la Central".

De cara a l'any vinent, el regidor de Cultura tornaria a oferir el Vapor perquè els Reis d'Orient puguin instal·lar un any més la seva Central. Marçal Solà ha subratllat la participació de l'alumnat de l'EMA dinamitzant l'espera a la plaça del 8 de març i ha destacat que aquest espai ha permès fer una espera de torn tranquil·la i agradable.

Darrera actualització: 09.01.2023 | 10:28