Una vintena d'obres conformen l'exposició col·lectiva NO! sobre l'assetjament sexual

Dilluns, 11 de març de 2024 a les 11:30

L'exposició NO! de Festa Major d'Hivern es pot veure a la Sala d'Exposicions La Granja fins al 28 d'abril. La mostra inclou un mural per fer una obra comunitària. 

Un total de divuit obres conformen l’exposició col·lectiva de la Festa Major d’Hivern que es pot visitar a la Sala d’exposicions La Granja fins al 28 d’abril. Sota la temàtica assetjament sexual i el nom de NO!, alumnat de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) i altres artistes locals van presentar una mostra amb obres fetes amb tècniques diverses. L’acte va comptar amb els parlaments del regidor de Cultura, Marçal Solà, i l’alcaldessa de Santa Perpètua Isabel Garcia, que van destacar la importància de reflectir aquesta greu situació que, principalment, afecta a les dones.

L’acte va comptar també amb la participació de dues ballarines de la Companyia de dansa de l’EMA que, a través del moviment, donava veu a les dones que no la tenen.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, expressava la dificultat que havia tingut el tema per als artistes però destacava la importància de reflectir-ho en l’exposició col·lectiva en un dia, a més, que coincidia amb el 8 de març.

L’exposició disposa d’un mural per tal que els visitants a la mostra puguin expressar-hi el que sentin al voltant de l’assetjament sexual. La idea és fer una obra comunitària on tothom s’hi pugui manifestar.

Darrera actualització: 11.03.2024 | 12:40