Una vintena de persones participen a la segona formació de l'Escola d'Entitats

Divendres, 15 de març de 2024 a les 11:45

Una vintena de persones de tretze entitats de diferents àmbits van assistir aquest 14 de març a la formació Obligacions legals de les entitats, que es va celebrar al Centre Cívic de Can Folguera. L'activitat s'inscriu en el programa formatiu de l’Escola d’Entitats que ofereix el Punt de Suport Associatiu.

Les associacions que van participar són AA.VV. Gaudeix Mas Costa, AFA Institut Escola Santiga, Agrupació Sardanista, Asociación Caminar y Sentir, Asperpol ONGD, Associació Catalana de Vovinam Viet Vo Dao, Aula d'Extensió Universitària, Casal de la Gent Gran Santa Perpètua, Centre Excursionista Santa Perpètua (CESP), Club Bàsquet Santa Perpètua, CESP Fútbol Sala, Espiral Catalunya i el Club Esportiu Fondistes Fem Força.

La següent sessió tractarà sobre La participació de persones voluntàries a les entitats i està previst que es faci l'11 d'abril.

L’Escola d’entitats, que va començar el 30 de gener, vol determinar diferents accions formatives dirigides a les entitats dissenyades de forma col·laborativa. A més, es vol oferir un calendari a mig i llarg termini per tal que les entitats puguin organitzar-se millor i on puguin trobar les formacions que hi ha programades al llarg del curs.

El darrer taller va informar de les obligacions legals i responsabilitats per tal d’assegurar el seu correcte funcionament i evitar possibles incidències. Aquest tipus de formació és una temàtica habitual ja que quan hi ha renovació de juntes, els nous membres la demanden, segons han explicat des del Punt de Suport Associatiu, que recorda que l'Escola d'Entitats està oberta a qualsevol membre de les associacions i no es limita a la junta.

Darrera actualització: 15.03.2024 | 12:23