Una vintena de participants al taller de decoració i embolcallat de Nadal

Dimarts, 21 de novembre de 2023 a les 14:30

Una vintena de persones participen avui i demà a la formació Crea un embolcall que enamori, destinada principalment a negocis locals. La proposta ha omplert totes les places disponibles. 

La Regidoria de Desenvolupament Local programa els últims cursos per empreses i comerços del 2023. Avui dimarts 21 i dimecres 22 de novembre de 14 a 16 h tindrà lloc la formació Crea un embolcall que enamori, destinada principalment a negocis locals. A la formació es podrà conèixer com preparar el negoci per les festes de Nadal, des de com decorar els aparadors de les botigues amb materials reutilitzables, a com realitzar un embolcall atractiu. La formació combinarà la part teòrica i la part pràctica.

D’altra banda, el dimarts 28 de novembre de 9.30 a 13 h s’ha programat Estrès i ansietat a la feina: 7 factors i com reduir-ne l’impacte. En el curs, adreçat a persones empresàries, directives o amb responsabilitat sobre els altres, es podran conèixer els factors principals que creen estrès en l’entorn laboral.

Darrera actualització: 22.11.2023 | 09:32