Una trentena d’actes s’inclouen al programa de la Festa Major d’Hivern

Dilluns, 27 de febrer de 2023 a les 09:00

Una trentena d’activitats estan programades per a la Festa Major d’Hivern que es desenvoluparà entre el divendres 3 de març i el diumenge dia 12. 

Aquest primer cap de setmana del mes tindran lloc activitats destacades de les entitats com ara la trobada de puntaries, que torna després d’anys sense celebrar-se, l’exhibició de balls, la cercavila de gegants o la trobada de bestiari. A més, la Festa Major d’Hivern inclou l’obertura del Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) o la commemoració del Dia Internacional de les dones, el 8 de març. 

Els firaires també han informat que tornaran a instal·lar les seves atraccions del 3 al 7 de març, dia festiu a Sant Perpètua i que el dia 6 oferiran la promoció del 2x1. A més, de 17 a 19 hores la fira serà sense música per les persones amb alta sensibilitat i altres trastorns. 

A part d’aquestes també està prevista la celebració d’una nova edició de la Llotja de vehicles antics i clàssics, l’espectacle d’obertura de la nova Sala Telers o la representació de l’obra professional Una teràpia integral.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha volgut animar a tota la ciutadania a gaudir de la Festa Major d’Hivern així com de totes les propostes programades indicant que tots els públics tindran el seu espai en la programació, des d'infants a adults.

Darrera actualització: 27.02.2023 | 09:36