Una quinzena d'activitats omplen la jornada de dissabte

Dissabte, 2 de setembre de 2023 a les 08:00

Les activitats de les entitats i el concert de The Tyets, propostes destacades

Una quinzena d'activitats s'han programat per a aquest dissabte de Festa Major, on destaca l'actuació al parc de la Ribera del grup The Tyets a partir de les 23.30 hores en el marc de la programació de Deskoncerts que també compta amb les propostes de Tribade, Bom bom figthers i Cookah P i DJ Trapella. Aquest segon dia de festa les entitats seran les protagonistes de moltes de les propostes programades. Al parc Central a les 9.30 h es podrà practicar Ioga amb BeYogi&Healthy i a la tarda no faltarà a la seva cita l’audició de sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell a les 18 hores a la plaça de Francesc Macià organitzada per l’Agrupació Sardanista Santa Perpètua.

El Cineclub Cisco Mosenya, AFOVISP i el CREM han programat la 13a Nit del vídeo perpetuenc, al Teatre del Centre a les 20 h. En el decurs de l’activitat es projectaran gravacions de Gegants, de Mostra Mogoda, de la 2a jornada de comerç, de la primera Setmana de l’Esport, de la presentació del llibre de Joan Sila i del 40è aniversari del Teatre del Centre.

La nit de dissabte de Festa Major inclou el Correfoc que començarà amb una tabalada a  les 21.30h. El Grup de Diables  de Santa Perpètua ha convidat a les colles de Masnou, Tiana i Calella. La colla perpetuenca anima a participar de manera segura en el correfoc.

D'altra banda, la situació de sequera actual impossibilita la realització del tobogan gegant, que avui s'ha substituït  per la instal·lació d'inflables a les piscines municipals i a la porxada dels Drets Humans entre les 11.30 i les 14.30 hores. Per gaudir dels inflables a la piscina, l’entrada serà per la doble porta del carrer Joaquim Blume, habitualment pas per a vehicles i l’aforament serà limitat.

L’espai del Vapor, s'estrena com escenari de la Festa Major i acull avui un  concert Vermut  a partir de les 13 h amb servei de barra a càrrec de Bodega Folguera que oferirà diversos packs de consumició.

Com a novetat aquest dissabte a les 19 hores al parc Municipal s'ha programat animació infantil amb Tumàcat Music Xou que oferirà un espectacle ple d'imaginació , humor i música.

La plaça de la Vila acollirà el festival flamenc a càrrec de Jonathan Santiago, un jove gadità cantant i cantautor que es va donar a conèixer gràcies al concurs de la televisió andalusa Se llama copla. 

Avui també se celebren diverses activitats esportives on destaca la vuitena edició de la Cursa popular que tindrà lloc al parc central a partir de les 19.30 hores.

La Banda del Drac actuarà a partir de les 23 hores a l'escenari de  la Rambla. Aquesta formació compta amb més de 40 anys d’experiència i un repertori dels 60, 70, 80 i 90.

La programació de Nit de versions a l'amfiteatre del parc central clou avui amb la proposta de The Txandals a partir de la 1 de la matinada. Aquest grup de deu músics, tocarà sobre  l’escenari els millors èxits dels 80, 90 i actuals. Porten un show de dues hores amb una posada en escena atrevida i descarada amb el seu característic vestuari.

També a partir de les 3 hores, en el marc dels Balls Golfos, serà el torn de Santa  Beat Kollective que està format pels djs Mima, Maravillas, LAU i Mr. Groove Maguila.

La nit es tancarà amb La Despertada, que organitza Moguda Perpetua a partir de les sis del matí de diumenge.

 

Trobareu tota la informació a l'espai web de Festa Major.

Darrera actualització: 01.09.2023 | 17:25