Una nova expedició per sentit en la línia d'autobús Santa Perpètua-Hospital de Mollet

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 10:00

La línia 345 d'autobús que enllaça Santa Perpètua amb l'Hospital de Mollet disposa d'una expedició més d'anada i una de tornada des d'aquest mes de setembre. Aquesta línia disposa de nou parades a la localitat.

El Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya ha invertit més de 2 milions d'euros en la incorporació de noves expedicions i la modificació d’horaris en prop d’una quinzena de línies interurbanes d’autobús. Entre aquestes, figura la línia entre Parets i Santa Perpètua de Mogoda que connecta la nostra ciutat amb l'Hospital de Mollet. La línia 345, que opera l'empresa Sagalés, disposa d'una nova expedició per sentit, que ha entrat en servei aquest mes de setembre. En total són tretze expedicions de dilluns a divendres feiners i la primera surt del parc de Catalunya en direcció a l'Hospital i Parets a les 7h i 12 minuts. La darrerà surt a les 20h i 12 minuts. La línia disposa d'un total de nou parades en el terme municipal de Santa Perpètua. Al parc de Catalunya, al carrer de Tierno Galván amb l'avinguda de Girona, al carrer de la Mestra, al carrer de Sant Isidre (davant IE Santiga), a l'avinguda de Santiga amb Martí Costa, a l'avinguda de Jacint Verdaguer a les parades de la Rambla i de Can Folguera, a l'avinguda de l'Onze de Setembre (davant la CIM Vallès) i a l'Alstom.

El Departament, en un comunicat, explica que aquestes noves expedicions suposen un important augment de l’oferta de serveis de bus interurbà i que atenen peticions d’usuaris, ajuntaments o consells comarcals.
La consellera de Territori, Ester Capella, en la presentació de les millores de les línies, va assegurar que es tracta “d’un pas significatiu en la millora del servei d’autobusos interurbans” que té per objectiu “garantir els drets de la mobilitat i l’accessibilitat” de tots els ciutadans, en tant que “qualsevol persona de qualsevol indret del país ha de tenir els mateixos drets, independent que visqui o no en zones poblades”.

Darrera actualització: 12.09.2023 | 13:23