Un total de 625 persones corren la 8a Milla per la inclusió

Dilluns, 18 de març de 2024 a les 12:00

Un total de 625 persones van participar el diumenge 17 de març en les diferents curses que es van celebrar en el marc de la vuitena edició de la Milla per la inclusió de Santa Perpètua. L'activitat esportiva i reivindicativa estava organitzada per la Regidoria d'Esports en col·laboració amb les entitats locals Espiral Catalunya i ADSP Junts per la Diversitat.

En total, 625 persones van participar en les curses que es van disputar durant tota la jornada, la de 400 metres per a atletes prebenjamins, la de 400 metres per a benjamins, la de 800 metres per a alevins, la de 800 metres per a infantils, la de 800 metres per a persones amb diversitat funcional o corredors solidaris que els van acompanyar i la milla per a les categories cadet, juvenil i sènior.

Totes les persones participants van rebre com a regal una samarreta commemorativa. A més, van tenir trofeu els tres primers de cada categoria.

David Durán i Susanna Armengol van ser els guanyadors de la vuitena edició de la Milla per la inclusió de Santa Perpètua, que es va celebrar el 17 de març amb l’organització de l’Ajuntament i la col·laboració de l’Associació Espiral i d’ADSP Junts per la diversitat. David Durán, de l'Ironwill de Santa Coloma de Gramenet, va ser el primer classificat en la milla amb un temps de 4:36. Segon va ser Daniel García, amb 4:49, i tercer, José Luis Martín, amb 4:50.

La perpetuenca Susanna Armengol, del Club Esportiu Fondistes Fem Força de Santa Perpètua, va ser la guanyadora de la milla en categoria femenina amb una marca de 6:18, seguida de Mercedes Gracia, amb 6:33, i d'Ainoa Marchante, del Club Esportiu Fondistes Fem Força, amb 6:43.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va indicar que, un any més havia volgut donar suport a aquesta activitat. La primera edil va reivindicar que "totes les persones tenim capacitats diferents i la integració és que que ens dona valor i optimisme de cara a conviure en igualtat de condicions"

El regidor d’Esports, Julio Pérez, va destacar la participació afirmant que va ser "tot un èxit. Cada anys ens superem" i que havien corregut més o menys el mateix nombre d'homes que de dones.  

La guanyadora de la milla, Susanna Armengol, es va mostrar molt contenta amb el triomf en la seva primera participació.

 

 

 

Darrera actualització: 18.03.2024 | 14:00