Un espectacle de drons i castell de focs tanca aquesta nit la Festa Major 2023

Dilluns, 4 de setembre de 2023 a les 08:00

Arrenca dilluns 4 de setembre, la darrera jornada de la Festa Major i diada festiva a la localitat.

Comença el dia amb una de les novetats de la programació: el Torneig de futbol sala, adreçat a joves de categories infantil i cadet. Una desena d’equips prendran part durant tota la jornada al certamen, que se celebra des de les nou del matí al Pavelló d’Esports. 

A les 10.30 hores les veïnes del barri de la Creueta se desplacen enguany a la Porxada dels Drets Humans a cuinar una deliciosa xocolata que compartiran amb tots els nens i nenes que s’apropin a tastar-la i a gaudir de l’espectacle d’animació infantil que tindrà lloc en aquest espai a partir de les 11 hores. L’activitat anirà a càrrec del grup ¾ de Quinze i substitueix la festa de l’escuma suspesa a causa de la situació de sequera. 

Paral·lelament, a partir de les 11 hores, s’instal·larà al camí de la Granja l’Xtreme Race, un desafiants i divertit recorregut d’obstacles adreçat a tots els públics i que com a novetat a més de la ubicació amplia el seu horari fins a les 19 hores.

La darrera tarda de la Festa Major s’iniciarà amb un Escape Room al MTIV sota el títol Missió Espacial, 3, 2, 1... Les inscripcions cal fer-les al Museu i les places són limitades.

La jornada de dilluns compta amb d’altres novetats com és el Bingo Musical que tindrà lloc a la Rambla a partir de les 18.30 hores. Dinamitzat per Maceta Sound, l’activitat consistirà en reconèixer el tema que està tocant la formació i marcar-ho a la butlleta.

A les vuit del vespre al parc Central tindrà lloc una de les activitats més tradicionals de la Festa Major, les havaneres, que enguany aniran a càrrec del grup de Calella de Palafrugell Port Bo. L’Ajuntament habilitarà un espai d’aparcament per a les persones amb mobilitat reduïda a l’avinguda de l’Onze de Setembre, amb motiu d’aquesta activitat.

La Festa es tancarà amb una gran novetat: un espectacle amb drons i un espectacular castell de focs. Serà a les deu de la nit, al parc Central. El Consistori tancarà el camí de la Granja al trànsit i a les persones mitja hora abans de l’activitat i fins a la seva finalització. 

Trobareu tota la informació a l'espai web de Festa Major.

Darrera actualització: 01.09.2023 | 13:48